Skip to main content

1 Oktober is het 10 jarig bestaan van Welkom Kind groots gevierd samen met 100-den klanten en gastouders en hun gezinnen.
Het thema: Welkom Kind heeft Talent.

Na de officiële opening door de oprichter (Agnieszka Peeters) en de wethouder van Tilburg (Hans Kokke), is het feest in volle gang aangevangen. Het weer werkte uitstekend mee en de locatie was perfect om alle kinderen en hun ouders een geweldige middag te bezorgen.

Tijdens het feest werden een aantal workshops georganiseerd voor ouder en kinderen.

  • Marianne Rutten van Massagepraktijk Amdymara gaf een workshop “babymassage”.
  • Saskia Jansen van  Djembé vereniging Tilburg gaf een workshop Djembe voor jong en oud.

Daarnaast werden er door verschillende gastouders van Welkom Kind allerlei activiteiten gedaan met de kinderen en was er een kleine markt voor de volwassenen

Het hoogtepunt van het feest was natuurlijk het optreden van de jonge talenten van Welkom Kind met als sluitstuk een optreden van team Welkom Kind.

In bijgesloten video een impressie van het feest.

Namens het team Welkom kind willen wij iedereen van harte bedanken voor een fantastische middag en natuurlijk ook alle gastouders en klanten die in de afgelopen 10 jaar hun vertrouwen hebben gegeven aan ons.

 


Kinderopvang Welkom Kind Midden & West Brabant biedt kleinschalige en flexibele gastouderopvang waarin het kind centraal staat. Met ons thuis-crèche concept kunnen we een hoge kwaliteit realiseren in de opvang tegen redelijke prijzen. Thuis-crèche leid(st)ers krijgen naast de verplichte opleidingen continu bijscholing op het gebied van pedagogiek en vroeg voorschoolse educatie. Alleen gastouders die voldoen aan de hoge eisen die Welkom Kind stelt en exclusief voor Welkom Kind werken mogen zich thuis-crèche van Welkom Kind noemen. Welkom Kind Midden en West Brabant heeft vestigingen in Tilburg, Waalwijk, Breda, Oosterhout, Etten Leur, Bergen op Zoom, en Roosendaal.

Laat een bericht achter

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!