Skip to main content

Welkom Kind GGD rapport, goedgekeurdOp 9 mei was het dan zo ver……

De jaarlijkse inspectie van de GGD zou weer plaatsvinden.

Natuurlijk weten we als medewerkers wel dat we voldoen aan alle eisen en netjes werken volgens de gestelde regels, maar het is altijd de vraag waarop de GGD zal stuiten tijden het bezoek.

Al een tijdje worden we bezocht door dezelfde inspecteur en het is dan ook vertrouwd om haar weer te zien, een kopje thee en een koekje en een praatje voor de gezelligheid zijn al snel gemaakt.

Natuurlijk is ze niet op bezoek voor de gezelligheid en worden alle spullen gepakt om de inspectie te starten.

Tijdens de inspectie klinken positieve geluiden….totdat er iets ontbreekt! Het is een evaluatie van een van onze vraagouders die kennelijk niet goed is opgeslagen maar wel is uitgevoerd. Dit zorgt bij de bemiddelingsmedewerkster voor een zoektocht door het hele systeem, want hij moest er toch zijn! Gelukkig bleek het geen groot probleem dat er 1 ding ontbrak, dus konden we weer ademhalen pfjieuw…..

Na het bekijken van de gegevens van een van onze drukst bezochte gastouders , was de inspectie na ongeveer 3 uur afgerond.

Nu was het wachten op het rapport.

Met een goed gevoel zijn we naar huis gegaan, vol nieuwsgierigheid wat het rapport ons zou brengen.

Eind vorige week kwam dan het verlossende mailtje…….

Tijdens de huidige inspectie uitgevoerd op 9 mei 2017 stelt de toezichthouder vast dat alle getoetste voorwaarden voldoen aan de wettelijke eisen.

Welkom Kind is Al WEER volledig goedgekeurd door de GGD! Wat zijn we trots en wat is het toch weer een kroon op ons werk. Alle onze GGD rapporten vind u hier

Laat een bericht achter

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!