Skip to main content

de Week tegen Kindermishandeling van 20 tot 26 november

https://gastouders-kinderopvang-welkom-kind.nl/wp-content/uploads/bestanden/logoweektegekm-welkomkind-300×141.jpg

Van 20 tot en met 26 november vindt een belangrijke week plaats: de Week tegen Kindermishandeling. In de regio Hart van Brabant worden dan veel activiteiten georganiseerd om aandacht te vragen voor dit thema.

Het thema voor dit jaar, ‘Laat me niet los’, heeft een speciale betekenis ook voor de gastouders. Zij staan dicht bij de kinderen die zij verzorgen en zijn waakzaam voor hun welzijn, waarbij ze oplettend zijn voor signalen die kunnen wijzen op mishandeling.
Het motto ‘Laat me niet los’ dient als een herinnering aan de gastouder en haar collega’s dat zij een fundamentele rol spelen bij het creëren van een veilige opgroei plek. Zij kunnen veel betekenen in het vroegtijdig herkennen van de tekenen van kindermishandeling en het nemen van de juiste stappen.

Laten we ons als gastouders verenigen in de Week tegen Kindermishandeling en ons sterk maken voor het welzijn van alle kinderen in onze zorg.

Let op! Vanaf 20 november 2023 kun je een nieuwe Meldcode F module  “Balans tussen privacy en veiligheid” volgen  Je kan aanmelden via dit formulier 

 

 Hier kun je checken en aanmelden voor Activiteiten Week tegen Kindermishandeling Activiteiten 20-26 november 2023

Laat een bericht achter

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!