Skip to main content

Welkom Kind Tilburg groeit!

Daarom mag ik sinds donderdag 20 januari Agnieszka, Annet en Tomas mijn collega’s noemen en samen met hen zorg dragen voor de ondersteuning en advisering van de thuiscrèches, gastouders en vraagouders.

Wie ben ik? Mijn naam is Judith Janssen, 40 jaar

en (ook) woonachtig in de Reeshof.

Ik heb twee zonen (Alec van 10 jaar en Kean van 7 jaar) en een dochter (Fee van 8 maanden). Mijn jongens zitten respectievelijk in groep 6 en groep 5 van de Helen Parkhurstschool. Op twee van mijn werkdagen is Fee helemaal in haar nopjes bij één van de thuis crèches van Welkom Kind.

Wat heb ik hiervoor gedaan? Ik heb personeelswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en ben vele jaren werkzaam geweest als personeelsfunctionaris en human resources manager bij verschillende bedrijven. Toen de kinderen kwamen werd mijn carrièredrang minder met als resultaat dat ik uiteindelijk ontslag heb genomen. Om mijn kinderen beter te kunnen begeleiden gedurende hun schoolperiode ben ik gestart met de verkorte deeltijd PABO van 2 jaar. Deze heb ik niet helemaal afgemaakt omdat er een leuke baan als personeelsmanager op mijn pad kwam. Helaas ging het bedrijf zo’n twee jaar nadat ik er kwam werken voor een groot deel failliet door de economische crisis en kwam ook mijn baan te vervallen. Maar niet getreurd, ik was zwanger van Fee en had daardoor sowieso een heel andere toekomst voor ogen. Gedurende mijn zwangerschap heb ik een aantal maanden voor Gastouderbureau Roodkapje gewerkt met als taak het begeleiden van de EVC-trajecten voor de gastouders. Na de geboorte van Fee kreeg ik het aanbod om bij Welkom Kind te werken.

Met mijn pedagogische ervaring, ervaring bij een gastouderbureau, mensenkennis opgedaan gedurende mijn werkzaamheden in allerlei bedrijven én een portie gezond verstand en humor, hoop ik een waardevolle versterking te zijn voor het team van Welkom Kind Tilburg!

Laat een bericht achter

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!