Skip to main content

jouw naamKinderen opvangen is een leuke en uitdagende taak! Heb je al gehoord van het programma Kiki “Hoe mooi zou het zijn als alle kinderen ontwikkelingskansen krijgen aangeboden tijdens de opvang?“ Dat is het idee achter dit veelzijdige programma. Een programma waarin je als gastouder allerlei handreikingen en ideeën krijgt aangedragen om de opvang nog uitdagender voor jezelf en de kinderen te maken.

Het programma bestaat uit Kiki de Beer. Wat is er voor kinderen leuker dan te leren praten, lezen en bewegen van een knuffelbeer? Beer Kiki leert de kinderen bij jou in de opvang spelenderwijs praten, lezen, bewegen en meer. Kiki komt bij de opvanglocatie wonen en beleeft samen met de kinderen allerlei avonturen. Het programma bestaat naast Kiki uit uitgewerkte thema’s, waarin activiteiten worden beschreven die de motorische ontwikkeling, sociaal emotionele ontwikkeling, spraak- en taalontwikkeling en rekenprikkels stimuleert van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Verschillende gastouders zijn al enthousiast met dit programma aan het werk. Bij hun woont Kiki ondertussen thuis. Wellicht ook bij jou binnenkort?

Wanner: dinsdag 19 januari van 20.00-22.00
Waar: Aphroditestraat 55, 5047TW Tilburg, parkeren bij de McDonald’s

Je kan aanmelden via deze mail: a.peeters@welkomkindmwbrabant

Laat een bericht achter

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!