Skip to main content

Wil je meer weten over de kracht van Positief Opvoeden? Kom dan naar de lezing op dinsdag 6 november …. !
“De kracht van Positief Opvoeden” is een lezing voor ouders van kinderen van 0 tot 12 jaar. Om goed te gedijen hebben kinderen van elke leeftijd een veilige en liefdevolle omgeving nodig. Positief Opvoeden is een effectieve manier van opvoeden waarbij een positieve benadering van kinderen vooropstaat. Zo ontwikkelen kinderen de vaardigheden en het zelfvertrouwen die ze nodig hebben voor succes op school en in hun relaties met anderen. Positief Opvoeden kan helpen om de stress van het opvoeden te verminderen en zorgt ervoor dat ouders meer plezier beleven aan de dagelijkse omgang met hun kinderen.
Deze interactieve lezing gaat in op de 5 basisprincipes van Positief Opvoeden en geeft een aantal suggesties hoe ouders Positief Opvoeden in praktijk kunnen brengen. Tevens is ruimte opgenomen om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.
De lezing wordt gegeven door Janine Ligtvoet, opvoedcoach van praktijk Tred, praktijk voor oplossingsgerichte hulp bij opvoeden te Tilburg.
Na afloop ligt een informatiefolder over de inhoud van de lezing klaar.

Datum: dinsdag 6 november 2012
Tijd: van 20.00 -21.30 uur
Adres: Kerkenbosplaats 1, 5043 RX Tilburg

Via ons mail adres info@welkomkindmwbrabant.nl kunt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst. Om organisatorische redenen verzoeken wij u dit vóór 31 oktober te doen.
U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van het winkelcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 1 , 5043 RX Tilburg
Voor een routebeschrijving naar Heyhoef klik hier
Heyhoef is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer klik hier

Laat een bericht achter

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!