Skip to main content

Saskia Jonkman Saskia Jonkman

Hallo. Ik ben Saskia Jonkman, 35 lentes jong en mag mij sinds 20 januari de nieuwe collega noemen van Agnieszka, Annet, Judith en Tomas.

Ik ga bij  Welkom Kind de functie van administratief medewerkster vervullen. Onlangs ben ik, na 8 jaar, gestopt als gastouder en ben nu in de positie van vraagouder. Ik ben daarmee gestopt want het begon mij erg te kriebelen om weer buiten huis te gaan werken. Nu werk ik vanuit beiden en dat bevalt zeer goed. Ik sta tijdens mijn werkzaamheden bij Welkom Kind tussen gastouder en vraagouders in, wat ik erg leuk vind.

Sinds 2009 ben ik samen met mijn man en we hebben 2 kinderen. Een zoon Joey van 9 jaar en dochter Charlynn van 6 jaar. Zij zitten allebei op de basisschool Helen Parkhurst in groep 3 en 4/5. Tijdens vakantie gaan ze naar een gastouder. Heb zelf ook een paar jaar niet gewerkt om voor mijn gezin te kunnen zorgen, dit door een verhuizing van Groningen naar Tilburg. We hebben even nodig gehad om te wennen, maar het bevalt goed in Tilburg, in de Reeshof.

In de kinderopvang ben ik dan ook niet vreemd en ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn enthousiasme en studie sociaal pedagogisch werker, een positieve bijdrage kan leveren binnen Welkom Kind en hier nog veel meer kan leren.

Laat een bericht achter

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!