Skip to main content

 

Welkom Kind breidt wederom uit! Sinds deze maand ben ik de nieuwe collega van Agnieszka, Annet, Judith en Tomas bij Welkom Kind! Mijn naam is Diane van de Wouw, ik ben 32 jaar en woon in de Reeshof in Tilburg.

Ik ben sinds augustus 2008 getrouwd met Rob en samen hebben we 3 zonen: Timo van 8, Misha van 6 en Lex van 2. Druk, maar gezellig! Timo zit in groep 5, Misha in groep 2 en Lex is onder de pannen bij één van onze thuis-crèches.

Van oorsprong ben ik secretarieel medewerkster. Bij diverse bedrijven ben ik werkzaam geweest als secretarieel/administratief medewerkster. Eenmaal zwanger van mijn oudste zoon leek het me een goed idee om me volledig te kunnen concentreren op mijn gezin en ben dan ook gestopt met werken om mijn gezin te kunnen “managen”. Na een aantal jaren begon het te kriebelen en ben ik gaan solliciteren. Toen Timo 4 jaar was ben ik weer aan de slag gegaan. Eerst bij een zorginstelling in Tilburg, maar helaas hield het daar na ongeveer een jaar op. Gelukkig rolde ik zo’n beetje meteen binnen als administratief medewerkster bij het kinderdagverblijf waar Timo en Misha vertoefden. Het begin van ruim 4 jaar als financieel administratief medewerkster op hun kantoor. Sommige van jullie kennen me hier wellicht nog van.

Inmiddels heb ik al behoorlijk wat ervaring opgedaan in de kinderopvangwereld, maar ik ben ervan overtuigd dat ik bij Welkom Kind nog héél veel meer kan leren! Ik heb er erg veel zin in en hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het team van Welkom Kind.

Tot ziens!![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een bericht achter

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!