Skip to main content

Tijdens de Week van de Opvoeding kunnen kinderen die spelen op het Kinderdagverblijf, Peuterspeelzaal of Gastouderopvang, veel speelplezier beleven uit het thema spel en plezier.

Thema spel en plezier is tot stand gekomen dóór en vóór de Kinderopvang/Gastouderopvang.

Pedagogisch medewerk(st)ers, peutersleid(st)ers, gastouders, hebben met veel enthousiasme een activiteit bedacht en toegevoegd aan dit thema. Van sport en spel tot zang en dans. Van tips over het inrichten van een snoezelruimte met sensomotorische activiteiten tot titels van voorleesboeken.Van woordkaarten tot speel-en oefenwerkjes en van liedjes tot heerlijke recepten. En zo hebben we nog veel meer activiteiten.

Ook professionals die zich richten op deze doelgroep (kinderen van 0 tot 4 jaar),hebben sport- en spelactiviteiten, zang-en dansactiviteiten, gebarentaal, nuttige informatie of muziekactiviteiten, ingezonden.

Zoals Babygebaar, JufJannie, Muziek met het jonge kind, Kopvoeters, Children Connect, Lief Lijf, Mama is lief, Helpende Hand Coaching, de boeken van Bobbi, JB Expertise, EHBO Karin, Zorggroep logopedie Rotterdam Zoloro, Hoogbegaafdheid In Je Klas, Adviesbureau Spelen En Speelgoed…

Het samenwerkingsproject is een zeer groot succes en geresulteerd tot een geweldig thema waar alle kindjes van 0 tot 4 jaar met veel plezier het hele jaar uit kunnen spelen.

Thema spel en plezier kan hier gratis gedownload worden

Laat een bericht achter

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!