Skip to main content

logoWvdODe Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Daarbij staat een positieve benadering voorop. In 2014 organiseren we de Week van de Opvoeding voor de vierde keer. De Week van de Opvoeding 2014 staat gepland van maandag 6 tot en met zondag 12 oktober 2014.

Activiteiten in Noord-Brabant

Puber in Huis! Hoe houden we het gezellig?
do 9 oktober 2014, Heesch, gemeente Bernheze
Opvoedspecial door Marina van der Wal Veel ouders zien de puberteit als de lastigste opvoedperiode van hun kinderen. En ondanks het feit dat het heel normaal gevonden wordt dat pubers zich tegen…

Workshop babygebaren!
wo 8 oktober 2014, Heesch
Wil je meer interactie met je eigen baby of met baby’s die je opvangt? Is je baby gefrustreerd omdat hij niet uit zijn woorden komt? Dan is babygebaren de oplossing!

Omgaan met emoties van jezelf en die van je kind
di 7 oktober 2014, Berghem
Opvoedspecial door Tischa Neve. We weten het allemaal: zelf rustig blijven helpt het beste om de emoties van je kind weer tot bedaren te brengen. Tot 10 tellen dus, maar ja dat is makkelijker…

Lezing Hecht écht door Steven Pont
ma 6 oktober 2014, Vught
Kinderen zijn leuk, al moet je soms tot tien tellen! Ontwikkelingspsycholoog Steven Pont neemt ons mee op een boeiende reis door de ontwikkeling van onze kinderen.

Laat een bericht achter

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!