Skip to main content

Alle kinderen hebben een veilige en stimulerende omgeving nodig. Door op een positieve manier op te voeden ontwikkelen ze vaardigheden en zelfvertrouwen voor hun relaties en voor succes op school. De lezing gaat in op hoe een positieve benadering ouders kan helpen om meer plezier te beleven aan de dagelijkse omgang met hun kinderen en stress tijdens het ouderschap kan verminderen.

Het bijwonen van lezingen over Positief Opvoeden volgens de methode Triple P is een goede manier om meer informatie te krijgen over onderwerpen die voor de meeste ouders van belang zijn, zoals:
Begrijpen waarom kinderen zich op een bepaalde manier gedragen en waar ze het best op reageren.
Effectief en consequent om kunnen gaan met kinderen die weigeren mee te werken, of kinderen die agressief of dwars gedrag vertonen.
Herkennen van minder opvallende situaties en daarmee omgaan, zoals angst, verdriet, moeite met samenspelen of afscheid nemen.

Voor wie
De lezingen, voor ouders met kinderen van 0 – 12 jaar, bestaan uit een reeks van drie. Ze kunnen ook los van elkaar gevolgd worden.

De onderwerpen van de lezingen zijn:
De kracht van Positief Opvoeden.
Opvoeden tot zelfvertrouwen en zelfredzaamheid.
Veerkracht bij kinderen bevorderen.

Door de lezingen beschik je over voldoende kennis en informatie om het gedrag van je kind op een positieve manier te beïnvloeden.

Wanneer
Dinsdag 2 oktober van 19.30-21.30 uur.

Waar
In de kantine van de GGD aan de Ringbaan West 227 te Tilburg. Melden bij de hoofdingang.

Kosten
Deelname aan de lezing is gratis.

Aanmelden
Telefoonnummer: 0800-3 65 65 65 of formulier op deze website.

Laat een bericht achter

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!