Skip to main content

Thuis-Crèche Magdalena (MySia baby)

Mijn kind hier inschrijven

Omschrijving

Ik ben Magdalena Murenia, getrouwd met Marcin en moeder van een jongen (2016). Ik ben geboren in Polen en woon sinds het jaar 2006 in Nederland. In mijn moederland heb ik het diploma van een wiskundeleraar behaald en daarna heb ik met kinderen op school gewerkt. Tijdens mijn studie heb ik veel verschillende cursussen gevolgd, die mijn kwalificaties vergroten om met kinderen te werken. Onlangs heb ik daar het MBO-2 diploma Helpende Zorg en Welzijn aan toegevoegd. De opleiding voldoet aan alle wettelijke eisen en het competentieniveau dat nodig is om als professioneel gekwalificeerde Thuis-Crèche in Nederland adequaat aan de slag te gaan. Daarnaast heb ik ook een geldig EHBO diploma voor kinderen.

In alle jaren dat ik met kinderen heb gewerkt, heb ik gemerkt dat het opvoeden en verzorgen van kinderen mij veel plezier en voldoening geeft. De leergierigheid van kinderen, de beweeglijkheid en de drang om zichzelf te ontdekken vind ik heerlijk om naar te kijken en te begeleiden.

“MySia baby” is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar waarbij u uw kindje met een gerust hart kunt achter laten. Er is een veilige professionele omgeving gecreëerd waar kinderen zowel binnen als buiten kunnen spelen. Kinderen krijgen de kans om zichzelf te zijn en de wereld te ontdekken op hun eigen manier en niveau. Kinderen komen hier onderwerpen tegen zoals de vier seizoenen, de feestdagen maar ook letters leren, boekje lezen, zingen, dansen en veel meer… Een gezellige en veilige plek voor de kleintjes!!!

MIJN WERKWIJZE

Bij opvang “MySia baby” ontmoeten kinderen andere kinderen en worden ze ook individueel begeleid. Kinderen worden gestimuleerd op verschillende ontwikkelingsniveaus zoals de zelfredzaamheid, sociaal-emotionele, cognitieve en creatieve ontwikkeling. Ik hecht bijzonder belang aan taalkundige vaardigheden. Als ik niet-Nederlandstalige kinderen krijg, zal het mijn taak zijn om ze de lokale taal te leren. Het volgt uit mijn observaties dat kinderen die geen of weinig Nederlands spreken, hun zelfvertrouwen verliezen als ze naar de basisschool gaan, dit heeft nog meer negatieve effecten. De opvang is aangepast om een fijne en gemoedelijke sfeer te creëren, zodat elk kind zich veilig en geborgen voelt. Structuur en regelmaat, oftewel de rust, reinheid en regelmaat, is voor kinderen erg belangrijk en zal bij de opvang de aandacht krijgen.

LOCATIE

Bij “MySia baby” zijn kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar welkom. Er is een veilige omgeving gecreëerd waar kinderen zowel binnen als buiten kunnen spelen. Zo is er buiten een ruime zonnige achtertuin met een grote trampoline, speelhuis met glijbaan, een hoek met groeiende bloemen en veel ruimte om te fietsen. In de zomer zijn er mogelijkheden om buiten met water te spelen. Binnen is er een aparte slaapruimte aanwezig en is er een ruime woonkamer/keuken waar de kinderen kunnen spelen, kleuren, knutselen en aan tafel kunnen eten. In de buurt van het huis zijn er speeltuinen met diverse attracties, waar kinderen lekker kunnen rennen en zich kunnen vermaken in de frisse lucht.

DAGINDELING

Er wordt bij “MySia baby” een herkenbaar en vast dagprogramma aangeboden. Dit biedt kinderen houvast, structuur en rust. Actieve momenten worden afgewisseld met rustmomenten. Verder wordt er gekeken naar de individuele behoeften van het kind. Ik vind het belangrijk om te weten welke rituelen en gewoonten het kind thuis heeft. Wat heeft uw kind bijvoorbeeld thuis nodig om rustig te kunnen slapen? Is dit een speentje, een liedje of een knuffeltje? Ik zal hier rekening mee houden.

ETEN EN DRINKEN

Eten en drinken doen we aan tafel. Tijdens de opvang wordt er gelet op verantwoorde en gezonde voeding. Bij “MySia baby” wordt er voor ieder kind een fruithapje en drinken verzorgd. Kinderen worden gestimuleerd in het zelf kiezen van beleg, het smeren en snijden van hun boterham. Volgt uw kind een dieet? Laat dit dan weten. Hier wordt uiteraard rekening mee gehouden. Voor flesvoeding dient u zelf te zorgen.

SLAPEN

Veel kinderen hebben één of meerdere slaapmomenten op een dag nodig om alle indrukken van een dag te verwerken. Bij “MySia baby” is er een slaapkamer aanwezig. Er wordt individueel gekeken naar de slaapbehoefte van ieder kind. U kunt uw kind een knuffelspeeltje van thuis meegeven indien gewenst.

Lees meer

Magdalena (MySia baby)

Neem een kijkje bij Thuis-Crèche Magdalena (MySia baby)

Voordelen van Welkom Kind

Onze gastouders, flexibel en afgestemd op elk gezin, bieden zorg in een warm thuis. Met individuele aandacht in een veilige, gecontroleerde omgeving door Welkom Kind, bevorderen we de ontwikkeling en welzijn van het kind. Onze opgeleide gastouders garanderen een educatieve, speelse ervaring die creativiteit en sociale interactie stimuleert. Welkom Kind staat voor een veilige, stimulerende opvang waar uw kind kan groeien.

Lees meer over ons

Flexibel en relaxed

Net zoals thuis

Individuele aandacht

Verbondenheid

Zeer professioneel

Topprioriteit

Spelenderwijs leren

Creativiteit stimuleren

Sociale avonturen

Verbondenheid Individuele aandacht Flexibel en Relaxed

Verbondenheid Individuele aandacht Flexibel en Relaxed

Verbondenheid Individuele aandacht Flexibel en Relaxed

Verbondenheid Individuele aandacht Flexibel en Relaxed

Verbondenheid Individuele aandacht Flexibel en Relaxed

Net zoals thuis Zeer professioneel Spelenderwijs leren

Net zoals thuis Zeer professioneel Spelenderwijs leren

Net zoals thuis Zeer professioneel Spelenderwijs leren

Net zoals thuis Zeer professioneel Spelenderwijs leren

Net zoals thuis Zeer professioneel Spelenderwijs leren

Schrijf mijn kind in bij Magdalena (MySia baby)

Magdalena (MySia baby)

Gastouder actief via Welkom Kind M&W Brabant, neem contact op met Welkom Kind M&W Brabant voor al je vragen of voor een inschrijving.

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!