Skip to main content

Thuis-Crèche Maud (My little world)

Mijn kind hier inschrijven

Omschrijving

Beste ouders,

Mijn naam is Maud Spijkers, woonachtig in Tilburg waar ik geboren én getogen ben sinds 1998. Ik woon in de kindvriendelijke wijk Zorgvlied met mijn partner Brian (1993) in een fijne gezinswoning, waar wij in de toekomst hopen zelf ook onze kindjes groot te brengen.

Wat biedt My little world

Zoals al kort benoemd ligt mijn woning in een kindvriendelijke buurt nabij de uitvalswegen Baronielaan/Ringbaan-West op steenworp afstand van een parkje met speeltuin. Ook mijn opvang aan huis heb ik volledig ‘kinderproef’ gemaakt om een veilige leefomgeving te bieden voor mijn oppaskindjes. Het is een plek waar ik enerzijds kindjes de gelegenheid kan bieden zich uit te leven in onder andere de speel- en leeshoek, maar ook een plek waar ik ze rust en regelmaat te bieden heb. Zo heb ik voor die rust een speciaal ingericht Jungle slaapkamer, waar drie kindjes ieder in hun eigen bedje kunnen slapen.

Ik heb achter mijn woning ook een ruime tuin die bij goed weer kan dienen als speelplek voor mijn oppaskindjes. Het buiten zijn en spelen is mijns inziens erg belangrijk voor de ontwikkeling van kindjes waar ze hun energie kwijt kunnen. Mochten de weersomstandigheden het toe laten zal ik de kindjes ook iedere dag mee naar (speel)tuin nemen!

Opleiding en ervaring

Ik heb, zoals veel tienermeiden, verschillende oppasadressen gehad. Omdat ik hier zoveel positieve energie van kreeg heb ik besloten de opleiding Helpende zorg en Welzijn 2 te gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik bij verschillende kinderdagverblijven met plezier ervaring opgedaan. Met het afronden van die opleiding eindigt het echter niet voor mij. Onder het motto ‘Een leven lang leren’ wil ik mijzelf graag blijven ontwikkelen door onder andere het volgen van verschillende cursussen.

Verwachting en werkwijze

Binnen mijn opvang hecht ik waarde aan het bieden van een duidelijke structuur door de dag heen. Een dag bestaat voor mij uit een goede balans tussen eet-, slaap- en speelmomenten. Mocht een kindje behoefte hebben aan meer van het ene dan van het andere, dan ga ik hierover graag in gesprek met de jullie, de ouders of voogdessen.

Daarnaast probeer ik kindjes zoveel mogelijk te motiveren en stimuleren met leeftijdsgerichte activiteiten waarbij ze omringt worden door leeftijdsgenootjes en leren van elkaar. Hierbij help ik ze, zeker voor de kindjes van 2-3 jaar, met een stukje zelfstandigheid om de stap straks naar de basisschool kleiner te maken. De Nederlandse taal en ontwikkeling van de kindjes staat hierin centraal.

Ik ben een zorgzame gastouder die uit voorliefde voor het vak dit kinderdagverblijf is gestart. Met mijn rust en geduld zorg ik ervoor dat kindjes zich veilig voelen bij mij, en kunnen zijn wie ze willen zijn.

Mocht je interesse hebben in een kennismakingsgesprek en bezichtiging van mijn opvang dan wil ik jullie daar hartelijk voor uitnodigen! In dit kennismakingsgesprek licht ik graag bovenstaande verder toe en mogen jullie mij alles vragen.

Tot gauw!

Maud Spijkers

Lees meer

Maud (My little world)

Neem een kijkje bij Thuis-Crèche Maud (My little world)

Voordelen van Welkom Kind

Onze gastouders, flexibel en afgestemd op elk gezin, bieden zorg in een warm thuis. Met individuele aandacht in een veilige, gecontroleerde omgeving door Welkom Kind, bevorderen we de ontwikkeling en welzijn van het kind. Onze opgeleide gastouders garanderen een educatieve, speelse ervaring die creativiteit en sociale interactie stimuleert. Welkom Kind staat voor een veilige, stimulerende opvang waar uw kind kan groeien.

Lees meer over ons

Flexibel en relaxed

Net zoals thuis

Individuele aandacht

Verbondenheid

Zeer professioneel

Topprioriteit

Spelenderwijs leren

Creativiteit stimuleren

Sociale avonturen

Verbondenheid Individuele aandacht Flexibel en Relaxed

Verbondenheid Individuele aandacht Flexibel en Relaxed

Verbondenheid Individuele aandacht Flexibel en Relaxed

Verbondenheid Individuele aandacht Flexibel en Relaxed

Verbondenheid Individuele aandacht Flexibel en Relaxed

Net zoals thuis Zeer professioneel Spelenderwijs leren

Net zoals thuis Zeer professioneel Spelenderwijs leren

Net zoals thuis Zeer professioneel Spelenderwijs leren

Net zoals thuis Zeer professioneel Spelenderwijs leren

Net zoals thuis Zeer professioneel Spelenderwijs leren

Schrijf mijn kind in bij Maud (My little world)

Maud (My little world)

Gastouder actief via Welkom Kind M&W Brabant, neem contact op met Welkom Kind M&W Brabant voor al je vragen of voor een inschrijving.

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!