Skip to main content

Thuis-Crèche Tamara (Little Berry Daycare)

Mijn kind hier inschrijven

Omschrijving

Hoi hoi! Mijn naam is Tamara Sijogo-sep, ik ben getrouwd met Ruud (2008) en samen hebben wij drie kids genaamd Jimmi (2010) Naomi (2008) en Dewi (2008). Ikzelf ben geschoold verplegende en geschoold kapster. Na 15 jaar een eigen kapsalon aan huis te hebben gehad en daarnaast ook nog eens 8 jaar lang zeer actief te zijn geweest op de basisschool van mijn kinderen vanuit de oudervereniging, werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Vorig jaar besloten wij te gaan verhuizen naar de Reeshof en dit was voor mij de uitgelezen kans helemaal iets nieuws te gaan starten. Mijn voorkeur ging volledig uit naar het werken met kinderen. Mijn man en beste vriendin waren het er ook al snel over eens dat dit de juiste keuze zou zijn. Zodoende ben ik dankzij haar (ook gastouder) tot het besluit gekomen om bij ons nieuwe huis een mooie ruimte te maken waar ik kindjes op kan gaan vangen. Ik heb me aangemeld en ben vrijwel direct met mijn neus in de boeken gedoken om de nodige certificaten te gaan halen. Ik heb ruim 8 maanden de tijd gehad om een concept neer te zetten over hoe ik het graag zag en wat ik de kinderen wou gaan bieden. En eindelijk is het dan zover….Little Berry’s Daycare is een feit en wat ben ik trots!

Ik kan wel zeggen dat mijn thuiscreche uniek in zijn soort is. Dit omdat ik een aparte ruimte heb waar de kids heerlijk veilig kunnen spelen. Door mijn aanbod aan materialen en programma kunnen kinderen op een veilige, speelse, leuke, uitdagende en warme manier ontwikkelen tot kleine evenwichtige minimensjes die klaar zijn om naar de basisschool te gaan. Denk daarbij aan juiste speelmaterialen, lekker naar buiten in de LITTLE BERRY bolderkar naar het naastgelegen park of speeltuin, bezoekjes aan het naastgelegen bejaardenhuis voor activiteiten met lieve omaatjes en opaatjes, tuinieren in onze eigen kindermoestuin of lekker kliederen en knutselen om de kleine kunstenaars in onszelf te ontdekken. Maar ook uitstapjes en seizoensgebonden activiteiten. Natuurlijk lekker rusten op zijn tijd en samen aan tafelboterhammetjes smeren en vers fruit eten. Broodmaaltijden, gezonde snacks en fruit worden door mij verzorgd. Ik vind het belangrijk dat er gelijkheid is onder de kindjes, maar ook dat ze leren samen de tafel te dekken en af te ruimen en samen aan tafel te eten. Iets wat vaak in onze gehaaste maatschappij er wel eens bij inschiet. Dit zijn natuurlijk enorm gezellige momentjes! En laat het weer het toe….dan gaan we lekker picknicken in het park! Ik vind het enorm belangrijk dat uw kind zich thuis en geborgen voelt, maar ook dat u als ouder betrokken bent. Er zullen daarom regelmatig evaluatiemomentjes plaatsvinden waarin belangrijke zaken besproken kunnen worden. Alle kinderen zijn leuk! En alle kinderen hebben hun eigen talenten en kwaliteiten! Bij mij krijgen ze alle ruimte die te gaan ontdekken. Samen maken we er een onvergetelijke tijd van! Ik kijk enorm uit naar jullie komst!

Lees meer

Tamara (Little Berry Daycare)

Neem een kijkje bij Thuis-Crèche Tamara (Little Berry Daycare)

Voordelen van Welkom Kind

Onze gastouders, flexibel en afgestemd op elk gezin, bieden zorg in een warm thuis. Met individuele aandacht in een veilige, gecontroleerde omgeving door Welkom Kind, bevorderen we de ontwikkeling en welzijn van het kind. Onze opgeleide gastouders garanderen een educatieve, speelse ervaring die creativiteit en sociale interactie stimuleert. Welkom Kind staat voor een veilige, stimulerende opvang waar uw kind kan groeien.

Lees meer over ons

Flexibel en relaxed

Net zoals thuis

Individuele aandacht

Verbondenheid

Zeer professioneel

Topprioriteit

Spelenderwijs leren

Creativiteit stimuleren

Sociale avonturen

Verbondenheid Individuele aandacht Flexibel en Relaxed

Verbondenheid Individuele aandacht Flexibel en Relaxed

Verbondenheid Individuele aandacht Flexibel en Relaxed

Verbondenheid Individuele aandacht Flexibel en Relaxed

Verbondenheid Individuele aandacht Flexibel en Relaxed

Net zoals thuis Zeer professioneel Spelenderwijs leren

Net zoals thuis Zeer professioneel Spelenderwijs leren

Net zoals thuis Zeer professioneel Spelenderwijs leren

Net zoals thuis Zeer professioneel Spelenderwijs leren

Net zoals thuis Zeer professioneel Spelenderwijs leren

Schrijf mijn kind in bij Tamara (Little Berry Daycare)

Tamara (Little Berry Daycare)

Gastouder actief via Welkom Kind M&W Brabant, neem contact op met Welkom Kind M&W Brabant voor al je vragen of voor een inschrijving.

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!