Skip to main content

Op 1 juni was het Gezinnendag in Tilburg West en daar kon je meedoen aan onze actie: “Raad hoeveel poppetjes er in de kom zitten”. Wat was het leuk dat zoveel enthousiaste mensen meededen!


Vorige week hebben we vol spanning de poppetjes geteld om de winnaar te bepalen. We wisten zelf ook niet hoeveel poppetjes er in de kom zaten, dus het tellen was extra spannend voor ons team. Het was een spannende wedstrijd, maar uiteindelijk bleek dat er 40 poppetjes in de kom zaten!


Twee deelnemers hebben het exacte aantal geraden. Wat dit extra bijzonder maakt, is dat deze twee ook de laatste inzendingen waren. Dit unieke toeval verraste ons, dus we hebben een loting gehouden.


De hoofdprijs, een cadeaubon van €30,-, gaat naar Ruthmainne.
En de 2e prijs, het boek “Help, een verrassing!” met een poppetje, gaat naar Yaren Nur.


Gefeliciteerd aan onze twee winnaars! We nemen binnenkort via e-mail contact op om een afspraak te maken voor het ophalen van jullie prijzen.

En omdat we iedereen willen bedanken voor hun deelname, krijgt elke deelnemer een troostprijs: het e-boek “Voetbal Kampioenen.” Houd je e-mail in de gaten voor jouw exemplaar!

Blijf ons volgen voor meer leuke activiteiten en winacties. Wie weet wat voor verrassingen er nog meer op jullie wachten!

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!