Skip to main content

Op 1 juni 2024 vond de Gezinsdag plaats in Tilburg West, georganiseerd door R-newt en de GGD. Welkom Kind was ook aanwezig met een eigen kleurrijke kraam, waar we niet alleen kinderen, ouders en gastouders verwelkomden, maar ook andere geïnteresseerden.

Ondanks het grijze weer was de sfeer vrolijk en gezellig. Er waren tal van activiteiten voor jong en oud, waaronder heerlijke hapjes, een dansshow en schminken. Onze standplaats trok veel bekijks met zijn vrolijke kleuren en leuke artikelen die we aanboden.

Naast Welkom Kind waren er ook andere maatschappelijke organisaties die zich aan het brede publiek wilden voorstellen, waaronder Feniks, Stichting Leergeld, GGD, Buurtgezinnen, Xpect013 en Toegang Tilburg. Dit zorgde voor een diverse en informatieve dag, waar bezoekers kennis konden maken met verschillende initiatieven en diensten in hun buurt.

Een van de hoogtepunten van de dag was onze winactie waarbij bezoekers moesten raden hoeveel poppen er in een kom zaten. De spanning was te voelen terwijl iedereen zijn of haar gok deed, in de hoop de gelukkige winnaar te zijn. Binnenkort zullen we de winnaar aankondigen, die een waardebon ter waarde van €30,- van Welkom Kind zal ontvangen.

Het was een succesvolle dag vol plezier en gezelligheid, waar iedereen met een glimlach op terugkijkt. Elke bezoeker kreeg onderweg naar huis een goodiebag. We willen iedereen bedanken voor hun komst en interesse en graag tot ziens!

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!