Skip to main content

Op 4 juli hebben de gastouders van Welkom Kind zich opnieuw volledig ingezet om hun persoonlijke pedagogische plannen verder te ontwikkelen. Zoals altijd was de sfeer uitstekend, mede dankzij de enthousiaste inzet van alle aanwezige gastouders.

Tijdens deze bijeenkomst deelden de gastouders hun eigen visies en ideeën over de aanpak van gastouderopvang. Dit moment bood niet alleen de mogelijkheid om te leren, maar ook om elkaar te inspireren en te motiveren. Iedereen bracht zijn unieke perspectief en ervaring in, wat leidde tot een dynamische en leerzame uitwisseling van kennis.

We willen onze gastouders hartelijk bedanken voor hun voortdurende inzet en enthousiasme. Jullie gezamenlijke inspanningen maken van de opvang een steeds mooiere en liefdevolle plek voor kinderen om op te groeien. Veel succes met het verder uitwerken en implementeren van jullie pedagogisch plan. Samen maken we het verschil!!!

Wil je ook gastouder worden en deel uitmaken van ons geweldige team? Bij Welkom Kind bieden we jou de kans om te werken bij een organisatie die kinderen een warme en veilige plek biedt. Samen zorgen we voor een geweldige opvang waar kinderen zich geliefd en geborgen voelen. Neem hier contact met ons op.

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!