Skip to main content

Over onze training Breinkennis

De ontwikkeling van het kinderbrein tot volwassen brein duurt ongeveer 25 jaar en verloopt van binnen naar buiten en van achter naar voren. Hoe jonger het kind, hoe meer er wordt bepaald vanuit het ‘oer-brein’.

Een pasgeborene is uitgerust met alleen een toolkit om te overleven. Tegelijkertijd is ons brein een krachtige aanpassingsmachine, geïnteresseerd in de omgeving om ons heen. Baby’s beleven die wereld aanvankelijk via tong / mond en lippen, hun gezicht, armen romp en benen. Zo gaat het breinleren van ‘ervaren’ naar ‘patroonherkenning’ (“Zo zit het hier, kennelijk!”). En van ‘patroonherkenning’ naar ‘denken’ (“Ahaa!”).

Deze Special geeft je een blik in het menselijk brein met onder andere de volgende onderwerpen:
– De ontwikkeling van het brein.
– De werking van het brein.
– Het lerende brein.

Specials zorgen voor nieuwe kennis en handige tips die je direct in de praktijk kunt toepassen en/of haalt oude kennis weer naar boven. Heb je de theorie doorlopen en de vragen allemaal juist? Dan ontvang je een Bewijs van deelname aan het eind van deze Special.

Deze Special is zowel geschikt voor ouders als professionals die werken met kinderen.

Voor meer info klik hier

Is deze training iets voor jou?

Je kunt je hier aanmelden voor een cursus of een training. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Lees voor het aanmelden de volgende voorwaarden goed door.

  • Thuis-Crèche van Welkom Kind krijgt de cursus/training volledig vergoed, mits de cursus/training positief wordt afgerond. Bij het niet halen van de cursus binnen de gegeven tijd komen de kosten voor jouw rekening.
  • Reguliere gastouder bij Welkom Kind krijgt 20% korting op de cursus/training voor elk bemiddeld kind via Welkom Kind. Bij het niet halen van de cursus binnen de gegeven tijd komen de kosten voor jouw rekening.
  • Klant van Welkom Kind krijgt de cursus/training volledig vergoed.
  • Ben je nog geen gastouder of werk je via een ander gastouderbureau? Neem contact met ons op, wij hebben een aantrekkelijke offerte voor je.

Team Welkom Kind

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!