Skip to main content

Over onze training EHBO voor gastouders

Als gastouder van Welkom Kind Midden en West Brabant volg je via onze partner Savitae de benodigde cursus EHBO voor Gastouders. Deze cursus is speciaal geënt op gastouders en voldoet volledig aan alle richtlijnen en is GGD-erkend. De cursus EHBO voor Gastouders bestaat uit een deel e-learning en een deel praktijktraining.

E-learning

De meeste gastouders zijn zo’n 4 tot 6 uur bezig om de onlinetheorie te halen. Tussendoor een pauze nodig? Geen probleem, het systeem onthoudt precies waar je bent gebleven. Je kunt studeren in een tempo die bij jou past. Heb je de onlinetheorie afgerond? Na het behalen van een minimale score van 80% kun je deelnemen aan de praktijktraining.

Praktijktraining

De praktijktrainingen volgen is mogelijk op 70 locaties door heel Nederland. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Met medecursisten oefen je in ongeveer 4 uur alle handelingen uit de theorie. Denk aan bijvoorbeeld aan kleine letsels tot aan reanimeren met het gebruik van een AED.

Het certificaat

Een erkende EHBO-instructeur beoordeelt of je bekwaam bent om alle theorie in praktijk te brengen. Slaag je? Gefeliciteerd! Dan kan je het digitale certificaat EHBO voor Gastouders in ontvangst nemen. Je behaalde certificaat is wettelijk erkend door Het Oranje Kruis en is maar liefst 2 jaar geldig!

Je kortingscode

Als gastouder van Welkom Kind Midden en West Brabant ontvang je een kortingscode van 15% korting voor je cursus EHBO voor Gastouders. De kortingscode kan je tijdens de laatste stap van het inschrijfproces invoeren in het veld actiecode. Hiervoor gebruik je deze kortingscode: Welkom-KindmwBrabant.15!

WK Thuis-Crèche krijgt de cursus door Welkom Kind volledig vergoed, mits de cursus met positief resultaat afgerond wordt.

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!