Skip to main content

Gezonde kinderopvang

Gastouders hebben kinderen onder hun hoede, met de verantwoordelijkheid om deze kinderen een gezonde en veilige opvang te bieden. In de scholing ‘De Gezonde Gastouder’ leren de cursisten hoe ze het gezonde kinderopvang beleid direct in de praktijk brengen én inzetten voor een gezonde leefstijl zodat kinderen een gezonde start kunnen maken. Dat vraagt om kennis over gezonde leefstijl om de juiste keuzes voor kinderen te kunnen maken. Maar ook om de juiste opvoedvaardigheden om die keuzes in te bouwen in de routine van de dag. Dit wordt op een luchtige en positieve manier gebracht en met aandacht voor de diversiteit van ouders en kinderen. Want alleen dat werkt!

De online scholing De Gezonde Gastouder is ontwikkeld door het programma Gezonde Kinderopvang.

Interessant detail: deze cursus bevat foto’s die genomen zijn binnen onze Thuis Crèche Bianca Janssen.

Is deze training iets voor jou?

Je kunt je hier aanmelden voor een cursus of een training. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Lees voor het aanmelden de volgende voorwaarden goed door.

  • Thuis-Crèche van Welkom Kind krijgt de cursus/training volledig vergoed, mits de cursus/training positief wordt afgerond. Bij het niet halen van de cursus binnen de gegeven tijd komen de kosten voor jouw rekening.
  • Reguliere gastouder bij Welkom Kind krijgt 20% korting op de cursus/training voor elk bemiddeld kind via Welkom Kind. Bij het niet halen van de cursus binnen de gegeven tijd komen de kosten voor jouw rekening.
  • Klant van Welkom Kind krijgt de cursus/training volledig vergoed.
  • Ben je nog geen gastouder of werk je via een ander gastouderbureau? Neem contact met ons op, wij hebben een aantrekkelijke offerte voor je.

Team Welkom Kind

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!