Skip to main content

Over onze training Risicovol spelen

We willen onze kinderen “veilig” laten opgroeien en in de opvang kunnen zorgen. De GGD komt controleren en bevraagt ​​als professional op allerlei zaken die tot “onveiligheid” kunnen leiden. Toch waarschuwen wetenschappers voor de ontwikkelwaarde van het nemen van wat risico’s tijdens spel. Kinderen leren daar veel van. In deze “veilige” tijd missen we veel van deze ontwikkelwaarde.

Deze module neemt je mee in de waarde voor de ontwikkeling van kinderen wanneer je ze verantwoord risicovol laat spelen in de volgende onderwerpen:

  • Wat is risicovol spelen?
  • Waarom is risicovol spelen belangrijk?
  • Hoe organiseer je risicovol spel in de opvang?
  • Praktische tips en spelsuggesties.

Specials zorgen voor nieuwe kennis en handige tips die je direct in de praktijk kunt toepassen en/of haalt oude kennis weer naar boven. Heb je de theorie doorlopen en de vragen allemaal juist? Dan ontvang je een Bewijs van deelname aan het eind van deze Special.

Deze Special is zowel geschikt voor ouders als professionals die werken met kinderen.

Voor meer info klik hier

Is deze training iets voor jou?

Je kunt je hier aanmelden voor een cursus of een training. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Lees voor het aanmelden de volgende voorwaarden goed door.

  • Thuis-Crèche van Welkom Kind krijgt de cursus/training volledig vergoed, mits de cursus/training positief wordt afgerond. Bij het niet halen van de cursus binnen de gegeven tijd komen de kosten voor jouw rekening.
  • Reguliere gastouder bij Welkom Kind krijgt 20% korting op de cursus/training voor elk bemiddeld kind via Welkom Kind. Bij het niet halen van de cursus binnen de gegeven tijd komen de kosten voor jouw rekening.
  • Klant van Welkom Kind krijgt de cursus/training volledig vergoed.
  • Ben je nog geen gastouder of werk je via een ander gastouderbureau? Neem contact met ons op, wij hebben een aantrekkelijke offerte voor je.

Team Welkom Kind

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!