Skip to main content
Terug naar overzicht

Taalrijke omgeving stimuleren webinar

Meer informatie of aanmelden?

Over onze taalrijke omgeving stimuleren webinar

Een taalrijke omgeving is voor kinderen essentieel om met gelijke kansen te kunnen starten in het basisonderwijs. Daarom heeft het NCJ met partners uit het Landelijk Netwerk Geletterdheid (LNG) verschillende webinars georganiseerd. Op 30 januari 2023 organiseerden we het webinar ‘Taalrijke omgeving stimuleren kinderopvang en JGZ’. Met ruim 1100 kijkers was het webinar een groot succes!

Klik hier om de webinar terug te kijken

Is deze training iets voor jou(w kind)?

U kunt zich hier aanmelden voor een cursus of een training. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Lees voor het aanmelden de volgende voorwaarden goed door.

  • Thuis-Crèche van Welkom Kind krijgt de cursus/training volledig vergoed, mits de cursus/training binnen 1 maand positief wordt afgerond. Door het starten van de cursus ga je de verplichting aan dat je de cursus binnen 1 maand na het ontvangen van de inlogcodes haalt. Bij het niet halen van de cursus binnen de gegeven tijd komen de kosten voor jouw rekening.
  • Reguliere gastouder bij Welkom Kind krijgt 10% korting op de cursus/training voor elk bemiddeld kind via Welkom Kind. Door het starten van de cursus ga je de verplichting aan dat je de cursus binnen 1 maand na het ontvangen van de inlogcodes haalt. Bij het niet halen van de cursus binnen de gegeven tijd komen de kosten voor jouw rekening.
  • Klant van Welkom Kind krijgt de cursus/training volledig vergoed. Als klant van Welkom Kind kun jij je jaarlijks voor 1 cursus/training aanmelden.

Team Welkom Kind

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!