Skip to main content

Over onze training Veilige hechting

Om zich tot een gezonde volwassene te kunnen ontwikkelen, heeft een kind een soort van vertrouwen nodig dat het er mag zijn. Dat het gezien wordt en dat het gehoord wordt. Het moet erop vertrouwen dat het op ontdekkingstocht kan gaan. En dat het veiligheid en geborgenheid vindt als het hieraan behoefte heeft.

Het kind heeft volwassenen nodig die hem begrijpen, die kunnen zien wat zijn nodig zijn en daarop aansluiten. Met deze volwassenen kan het kind een gehechtheidsrelatie opbouwen.
In deze module komt aan bod:

  • Wat hechting is.
  • Welke gevolgen een goede en minder goede hechting kan hebben.
  • Hoe je aan een goede hechting van kinderen kan bijdragen.

Specials zorgen voor nieuwe kennis en handige tips die je direct in de praktijk kunt toepassen en/of haalt oude kennis weer naar boven. Heb je de theorie doorlopen en de vragen allemaal juist? Dan ontvang je een Bewijs van deelname aan het eind van deze Special.

Deze Special is zowel geschikt voor ouders als professionals die werken met kinderen.

Voor meer info klik hier

Is deze training iets voor jou?

Je kunt je hier aanmelden voor een cursus of een training. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Lees voor het aanmelden de volgende voorwaarden goed door.

  • Thuis-Crèche van Welkom Kind krijgt de cursus/training volledig vergoed, mits de cursus/training positief wordt afgerond. Bij het niet halen van de cursus binnen de gegeven tijd komen de kosten voor jouw rekening.
  • Reguliere gastouder bij Welkom Kind krijgt 20% korting op de cursus/training voor elk bemiddeld kind via Welkom Kind. Bij het niet halen van de cursus binnen de gegeven tijd komen de kosten voor jouw rekening.
  • Klant van Welkom Kind krijgt de cursus/training volledig vergoed.
  • Ben je nog geen gastouder of werk je via een ander gastouderbureau? Neem contact met ons op, wij hebben een aantrekkelijke offerte voor je.

Team Welkom Kind

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!