Skip to main content

Over onze training Vrij spel

Bij het woord spel of spelen, heb je als ouder of gastouder waarschijnlijk gelijk een ‘plaatje’ voor ogen. Van spelende peuters in de zandbak, kinderen die aan het knutselen zijn of iets anders.

Kinderen spelen op allerlei plekken en alle mogelijke manieren. Als kinderen niet (kunnen) spelen, kunnen ze zich niet (goed) ontwikkelen. Het lijkt daarbij of het spel ‘vanzelf’ ontstaat en we kinderen vooral zoveel mogelijk vrijheid moeten geven bij het spelen. Toch is dit niet altijd het geval.

In deze module ga je leren dat je als verzorger een enorme toegevoegde waarde kan brengen in het spel. Jij doet er dus toe, óók tijdens het (vrij) spelen. Naast een stukje theorie, wordt ook uitgelegd wat jij in de praktijk kan doen.

Deze korte module is zowel geschikt voor gastouder en ouders.

Voor meer info klik hier

Is deze training iets voor jou?

Je kunt je hier aanmelden voor een cursus of een training. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Lees voor het aanmelden de volgende voorwaarden goed door.

  • Thuis-Crèche van Welkom Kind krijgt de cursus/training volledig vergoed, mits de cursus/training positief wordt afgerond. Bij het niet halen van de cursus binnen de gegeven tijd komen de kosten voor jouw rekening.
  • Reguliere gastouder bij Welkom Kind krijgt 20% korting op de cursus/training voor elk bemiddeld kind via Welkom Kind. Bij het niet halen van de cursus binnen de gegeven tijd komen de kosten voor jouw rekening.
  • Klant van Welkom Kind krijgt de cursus/training volledig vergoed.
  • Ben je nog geen gastouder of werk je via een ander gastouderbureau? Neem contact met ons op, wij hebben een aantrekkelijke offerte voor je.

Team Welkom Kind

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!