Skip to main content

Over onze training Vrij spel

Bij het woord spel of spelen, heb je als ouder of professional waarschijnlijk gelijk een ‘plaatje’ voor ogen. Van spelende peuters in de zandbak, kinderen die aan het knutselen zijn of iets anders.

Kinderen spelen op allerlei plekken en alle mogelijke manieren. Als kinderen niet (kunnen) spelen, kunnen ze zich niet (goed) ontwikkelen. Het lijkt daarbij of het spel ‘vanzelf’ ontstaat en we kinderen vooral zoveel mogelijk vrijheid moeten geven bij het spelen. Toch is dit niet altijd het geval.

In deze module ga je leren dat je als ouder of professional een enorme toegevoegde waarde kan brengen in het spel. Jij doet er dus toe, óók tijdens het (vrij) spelen. Naast een stukje theorie, wordt ook uitgelegd wat jij in de praktijk kan doen.

Specials zorgen voor nieuwe kennis en handige tips die je direct in de praktijk kunt toepassen en/of haalt oude kennis weer naar boven. Heb je de theorie doorlopen en de vragen allemaal juist? Dan ontvang je een Bewijs van deelname aan het eind van deze Special.

Deze Special is zowel geschikt voor ouders als professionals die werken met kinderen.

Voor meer info klik hier

Is deze training iets voor jou(w kind)?

U kunt zich hier aanmelden voor een cursus of een training. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Lees voor het aanmelden de volgende voorwaarden goed door.

  • Thuis-Crèche van Welkom Kind krijgt de cursus/training volledig vergoed, mits de cursus/training binnen 1 maand positief wordt afgerond. Door het starten van de cursus ga je de verplichting aan dat je de cursus binnen 1 maand na het ontvangen van de inlogcodes haalt. Bij het niet halen van de cursus binnen de gegeven tijd komen de kosten voor jouw rekening.
  • Reguliere gastouder bij Welkom Kind krijgt 10% korting op de cursus/training voor elk bemiddeld kind via Welkom Kind. Door het starten van de cursus ga je de verplichting aan dat je de cursus binnen 1 maand na het ontvangen van de inlogcodes haalt. Bij het niet halen van de cursus binnen de gegeven tijd komen de kosten voor jouw rekening.
  • Klant van Welkom Kind krijgt de cursus/training volledig vergoed. Als klant van Welkom Kind kun jij je jaarlijks voor 1 cursus/training aanmelden.

Team Welkom Kind

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Welkom bij Welkom Kind M&W Brabant 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!